Red Purple Black

Ivica bez većih bodova u brzim disciplinama

IspisE-mail

SUPERVELESLALOM I SPUST U KANADI
Norveški skijaš Aksel Lund Svindal pobijedio je u  spustu i super G-u Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu, dok su hrvatski predstavnici Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim u spustu ostali bez bodova,  a u super G-u je Ivica zauzeo 26. mjesto.

Drugi u spustu je bio Austrijanac Max Franz s zaostatkom od 0.64 sekunde, a treće mjesto podijelili su Klaus Kroell i Marco Sullivan sa zaostatkom od 0.66 sekundi. Natko Zrnčić Dim osvojio je 33. mjesto sa rezultatom slabijim od pobjednika za 2,56 sekundi, a Ivica Kostelić završio je tek  na 41. poziciji ušavši u cilj s 3.10 sekundi dužim vremenom od Svindala.

Kostelić je do prvih pet bodova u brzim disciplinama ove sezone došao u super G-u,  s zaostatkom od 2.20 sekundi za pobjednikom Akselom Lund Svindalom,. Drugo mjesto osvojio je Francuz Adrien Theaux (+0.85 sekundi), a treće Austrijanac Joachim Puchner (+0.90 sekundi).

Kostelić je u ukupnom poretku pao na 16. mjesto s 55 bodova, a vode Svindal sa 200 bodova i Amerikanac Ted Ligety sa 170 bodova.

Slijedeći ispit za sve skijaše je 30. studenoga u Beaver Creeku, gdje se vozi spust.

KOMENTARI

Prijatelji