Red Purple Black

Nova pobjeda Grangea u Schladmingu

IspisE-mail

grangeIVICA S NOVIM BODOVIMA, DOMAĆINI RAZOČARALI
Pred nekoliko desetaka tisuća gledatelja, pobjedu u jučerašnjem noćnom slalomu u Schladmingu  ostvario je Francuz Jean-Baptiste Grange, dok je vodeći slalomaš svijeta Ivica Kostelić petim mjestom osvojio novih 45 značajnih bodova.

Kostelić je za Grangeom zaostao točno jednu sekundu, iako je Grange imao 20 stotinki slabije vrijeme u prvoj vožnji što pokazuje da iako je Ivica bio odličan u obadvije vožnje, Francuz je drugu vožnju odvezao brilijantno.

Drugi je na cilj stigao Andre Myhrer s ukupnim zaostatkom od 4 stotinke, dok je treći bio još jedan Šveđanin, Matthias Hargin sa 0.60 sekundi sporijim vremenom od pobjednika. Ispred Ivice plasirao se još samo Talijan Manfred Mölgg.

Austrijski skijaši još jednom su dokazali da staza u domaćem Schladmingu nije sretna za njih, a najbolje plasirani Austrijanac bio je Benjamin Raich tek na devetom mjestu.

Ovom pobjedom Grange se popeo na bodovnoj tablici slaloma, sa  382 boda zauzima drugo mjesto iza Ivice koji sada ima 478 bodova. Treći je Myhrer sa 333 boda. U ukupnom poretku Ivica je ponovo stvorio veću razliku između sebe i pratitelja, pa tako Kostelić ima 1075, Zurbriggen  643, a Svindal 585 bodova.
Iz Schladminga skijaši će se uputiti prema Chamonixu gdje ih već ovog vikenda očekuju nove i zanimljive utrke Svjetskog kupa.


KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji