Red Purple Black

Lindsey jedina konkurencija Riesch

IspisE-mail

NADOKNADA U CORTINI D'AMPEZZO
U petak je vožen otkazani super-G iz St. Moritza, odnosno Val d´Iserea. Lindsey Vonn je prikazala jednu od rijetko besprijekornih izvedbi ove sezone i potvrdila dominaciju u super G-u ženskog programa Svjetskog kupa.

Amerikanka je, kao i Ivica, uzela petu pobjedu u Svjetskom kupu ove zime, 38. u karijeri i njezinu četvrtu u ovom talijanskom mjestu gdje je zaradila svoje prvo postolje prije sedam godina. Lindsey je s vremenom 1:11.66 u vojoj utrci „pomela“ konkurenciju. Šveđanka Anja Paerson potvrdila je povratak u formu uoči Svjetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu sljedećeg mjeseca, završivši utrku 0,43 sekunde iza Vonn. Anna Fenninger, novo čudo od djeteta austrijskog skijanja, osvojila je treće mjesto, zaostatkom iza Paerson za samo 4 stotinke, čime je pobjedničko postolje izgledalo identično Altenmarkt spustu prije dva tjedna. 

Maria Riesch je utrku završila na 9. mjestu i tako omogućila Vonnnovoj da se približi na samo 125 bodova zaostatka u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Lindsey očekuje još bližu poziciju Mariji, koja je izgubila priliku napraviti veću razliku nakon otkazanih tehničkih disciplina u Mariboru, i to u subotnjem spustu i novoj utrci super-G u nedjelju.

 

s1

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji