Red Purple Black

REPORTAŽA: Vlašićko skijanje

IspisE-mail

PROVELI SMO VIKEND NA VLAŠIĆU
Viđenje Vlašića iz perspektive amaterske skijašice i njenog društva, u najmanju ruku, mogu reći da je jako pozitivno. Dolazeći na planinu, kad se prođe Turbe put Travnika, lijevo, vidjeli smo nešto manje snijega, no kako smo išli sve više uz Vlašić, snijeg se počeo pojavljivati sve gušće.

Napokon, na Babanovcu, snijega je bilo sasvim dovoljno, čak i za skijaše poput nas.
Panoramski pogled  iz našeg apartmanskog smještaja bio je predivan, na cijelu Dolinu panjeva, restoran M-Libertas, hotel Blanca, hotel Sunce, villa Ugar, hotel Pahuljica…

Spomenula bih i iznimno povoljne cijene svih usluga, ski lift pass za cijeli dan je tek 18KM, a radi od 09h do 16:30h, a noćno skijanje je srijedom, petkom i subotom. Ralica koja poravnava snijeg na stazi kruži tijekom dana i noći tako da su staze uglavnom uredne za skijanje. Iznajmljivanje ski opreme za cijeli dan iznosi 15KM.

Hrana u restoranima je isto jako povoljna, ukusna i bogata, te ono što bih istaknula, lokali se ne zatvaraju u određeno vrijeme, nego dok su gosti prisutni, sve je otvoreno i konobari su uvijek na usluzi sa osmijehom.

Uglavnom, zimski turizam na Vlašiću se razvija u dobrom smjeru, te se veselim budućim odlascima, a svima vama koji planirate odlazak na druga moderna skijališta preporučujem da posjetite Vlašić, blizu je, samo 200km od Splita, cijene su povoljne, a  ljudi su jako gostoljubivi.

-------------------------------------------

Svi Vi koji to želite možete svoje priče sa skijališta, fotografije i video snimke nastale nakon uživanja na snijegu poslati na mail redakcije Dalmacijaski portala Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kako bi ih objavili te tako prenijeli vaša iskustva zainteresiranima.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji