Red Purple Black

DalSKI nagrađuje najzanimljivije reportaže i fotografije sa zimovanja

IspisE-mail

FOTKAJTE NA SNIJEGU I PIŠITE O NJEMU
Mnogi od naših čitatelja već su „odradili“ svoja otvaranja skijaške sezone, dok drugi nestrpljivo očekuju predstojeće blagdane ili skijaški tjedan kako bi se s obiteljima ili prijateljima uputili u neku od snježnih destinacija. Za sve njih otvaramo natječaj za najzanimljivije reportaže i fotografije kojima će nam dočarati dijelić atmosfere s pojedinih skijališta, a najbolje očekuju vrijedne i zanimljive nagrade.

Vaš zadatak je jednostavan, najkasnije 15 dana od povratka sa zimovanja ili skijanja, poslati nam nekoliko zanimljivih fotografija te napisati duži ili kraći tekst o iskustvima na tom skijalištu, na kojem ste boravili najmanje tri dana te koji ćemo mi objaviti na našim stranicama. Forma teksta kao i skijalište koje se opisuju nisu važni, važno je da je zanimljivo i lako čitljivo.

Koje su fotografije i tekstovi najbolji odlučit će novinari i fotografi iz nekoliko redakcija, a natječaj je otvoren do polovice veljače.

   
SPONZORI SNOW REPORTA
   

Treba napomenuti da će se među nagradama naći vikend aranžmani za dvoje u luksuznim hotelima na skijalištima u okruženju, skijaška oprema i odjeća, posebne nagrade naših oglašivača, besplatne ski karte i još mnogo toga.
O svim nagradama, pravilima i sponzorima izvijestit ćemo vas naknadno.
U popratnom tekstu možete navesti želite li vaše puno ime i prezime ispod objavljenog teksta ili neki drugi potpis.

Aparate i olovke u ruke i bilježite snježne zanimljivosti oko vas na skijalištima, a sve uratke možete slati s punim imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

family

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji