Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Nagrade za dobru zabavu na snijegu!

IspisE-mail

VEDRAN MATANIĆ, ZORANA JUNAKOVIĆ, BRANIMIR MATIJAŠEVIĆ, MATKO MILEVČIĆ i ANA ŠTRBIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
Mnogobrojni mailovi pristigle iz cijele Dalmacije, ubačeni su u bubanj te su izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan! Upornost se uvijek isplati...

Dobitnici ovog tjedna su:

1. VEDRAN MATANIĆ iz Kaštela osvojio je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. ZORANA JUNAKOVIĆ iz Šibenika dobila je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. BRANIMIR MATIJAŠEVIĆ iz Solina je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. MATKO MILEVČIĆ iz Splita dobio je jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

5. ANA ŠTRBIĆ iz Ploča (Stablinska 37, 20340 Ploče) je dobitnica O'NEILL-ove kape koju daruje KRUNA MODE, a ista će sretnoj dobitnici biti isporučena na adresu.
 

        


Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke(Ime, adresa, br. telefona) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.

Izvlačenje nagrada je tjedno (svakog četvrtka), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas KRUNA MODE iz Splita, vlasnici skijališta ADRIASKI i STOŽER VRANA te dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA …

KOMENTARI

Prijatelji