Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: ...i ovaj tjedan nagrade za vjerne čitatelje, dobru zabavu na snijegu !

IspisE-mail

 MARA BRNIĆ LEVADA, TOMISLAV PEROS, IVAN GRABOVAC OVOTJEDNI SU DOBITNICI NAGRADNE IGRE
Mailovi koji su stigli ubačeni su u bubanj te izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan! Upornost se uvijek isplati...


Dobitnici ovog tjedna su:

1. MARA BRNIĆ LEVADA iz Žrnovnice osvojila je ručak za dvoje u SKI baru hotela PAHULJICA na Vlašiću. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

2. TOMISLAV PEROS iz Splta osvojio je 2 x dnevni ski pass koji daruje hotel AdriaSKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. IVAN GRABOVAC  iz Omiša je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za dvije osobe u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na nagradna@dalmacijaski i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas OZONSPORT iz Zagreba, vlasnici skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA i ROSTOVO, Hotel PAHULJICA, dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA i drugi… 

 

     

     

KOMENTARI

Prijatelji