Red Purple Black

(Tjedna) NAGRADNA IGRA: Malo snijega puno nagrada…

IspisE-mail

IVANA BRNIĆ LEVADA, ZLATKO KANAET, MILE ČATIPOVIĆ i DANIJELA  VLADIĆ DOBILI SU  NAGRADE
Mnogobrojni pristigli mailovi ubačeni su u bubanj te izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan u našoj redovitoj nagradnoj igri!Dobitnici ovog tjedna su:


1. IVANA BRNIĆ LEVADA iz Žrnovnice osvojila je ručak za dvoje u SKI baru hotela PAHULJICA na Vlašiću. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

2. ZLATKO KANAET  iz Sinja osvojio je 2 x dnevni ski pass koji daruje hotel AdriaSKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. MILE ČATIPOVIĆ iz Splita osvojio je mušku Fanatic kapu UNLTD iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

4. DANIJELA  VLADIĆ iz Slatina je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za dvije osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.


Idući četvrtak nove nagrade


Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na nagradna@dalmacijaski i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas OZONSPORT iz Zagreba, vlasnici skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA i ROSTOVO, Hotel PAHULJICA, dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA i drugi…

     

     

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji