Red Purple Black

(Tjedna) NAGRADNA IGRA: Izvučeni prvi dobitnici

IspisE-mail

TOMISLAV MERČEP, DAMIR MARUNA, JADRANKO ALILOVIĆ, PAVICA POLIĆ,  VALENTINA ADEMI DRINO I MIRKO ANIČIĆ DOBILI NAGRADE
Mnogobrojni pristigli mailovi ubačeni su u bubanj te izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan!

 

Dobitnici ovog tjedna su:

1. TOMISLAV MERČEP iz Splita osvojio je ručak za dvoje u SKI baru hotela PAHULJICA na Vlašiću. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

2. DAMIR MARUNA iz Zadra osvojio je 2 x dnevni ski pass koji daruje skijalište STOŽER-VRANA na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

3. JADRANKO ALILOVIĆ iz Mostara dobio je 2 x ski pass koji daruje skijalište ROSTOVO kod Bugojna. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

4. PAVICA POLIĆ iz Orebića osvojio je mušku Fanatic kapu iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

5. VALENTINA ADEMI DRINO  i MIRKO ANIČIĆ, oboje iz Splita su dobitnici jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

 

     

 

Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na nagradna@dalmacijaski i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas OZONSPORT iz Zagreba, vlasnici skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA i ROSTOVO, Hotel PAHULJICA, dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA i drugi…  


     

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji