Red Purple Black

Pohorje u Splitu

IspisE-mail

altDUGOGODIŠNJA SURADNJA SPLITA I MARIBORA
Unatoč tome što je kazaljka u tremometru pokazivala i u zraku i u moru ljetne temperature, ništa nije moglo omesti organizatore iz ski kluba Split da u svom matičnom gradu organiziraju „snježnu“ promociju Mariborskog pohorja te tako još jednom potvrde međusobno prijateljstvo i službeno obilježe početak nove sezone.

I dok je na jednom dijelu splitske plaže Bačvice sve bilo puno kupača i picinginaša, na drugom dijelu desetak gostiju iz Maribora, predvođenih voditeljem sportskog centra na Pohorju Bojanom Geričem, predstavilo je zainteresiranim Splićanima novitete iz turističke ponude ovog slovenskog skijališta.

Osim ukusnog zalogaja i dobre kapljice, posjetitelji su razgledavali brošure i propagandni materijal sa Pohorja, a predstavljeni su i novi modeli Elanovih skija kao i skijaška oprema novije tehnologije.

Domaćini iz ski kluba Split najavili su svoje brojne planirane aktivnosti, među kojima su i tradicionalni boravci i skijanje na Pohorju. Mlade skijašice ovog kluba, ujedno i članice koturaljkaškog kluba Marjan, prezentirale su uz samo more okupljenima vožnju inline slaloma i to uz taktove prave slovenske glazbe sa skijališta te i na taj način pokazale kako sport spaja ljude, mjesta i običaje.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

KOMENTARI

Prijatelji