Red Purple Black

Na zadovoljstvo Zagrepčana proradilo i Sljeme

IspisE-mail

NAJVIŠE TISUĆU SKIJAŠA ODJEDNOM
„Pritisak“ dijela skijaša iz centralne i sjeverne Hrvatske na skijališta na Platku i u Mrkoplju, u narednim danima trebao biti manji, jer je za skijaše od danas otvoreno skijalište na Sljemenu.

Na Sljemenu se može skijati  svim skijaškim stazama i to svaki dan u vremenu od 9 do 16 sati. Cijene dnevnih skijaških karata radnim danima su 40 kuna za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle.

Karte za skijalište moguće je kupiti isključivo na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, svakim danom od 9 sati, dok on line kupovina nije moguća. Isto tako, karte nije moguće niti unaprijed rezervirati.

I na ovom skijalištu provode se konkretne epidemiološke mjere pa je tako dozvoljeno maksimalno tisuću skijaša na skijalištu u istom trenutku, a obavezno je nošenje maske ili pokrivala za lice te držanje propisanog razmaka od 1,5 metara.

Iako je prvi radni dan skijališta bio danas, odnosno za vrijeme radnog dana, pola predviđenih ulaznica prodano je u samo 45 minuta od otvaranja blagajne, pred kojom je cijelo vrijeme bio poduži red. Kako će to izgledati u dane vikenda, možemo pretpostaviti.

Foto: Facebook Sljeme

KOMENTARI

Prijatelji