Red Purple Black

Jahorina otvara skijašku sezonu

IspisE-mail

I dok se u nekim državama još uvijek očekuju veće količine snijega, a u drugima se političari ne mogu odlučiti otvoriti skijališta ili ne, u našem susjedstvu, u nedjelju, 29. studenog, kreće skijanje na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

- Zahvaljujući novim snježnim padalinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za zasnježavanje, Jahorina ponovno prva u regiji spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti – naveli su nadležni iz OC Jahorina na svojim službenim stranicama.

- Pratimo situaciju, sistem za zasnježavanje je u pogonu u svakom trenutku kada to uvjeti dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosjed Poljice je takođe u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu zasnježavanja ponovno prvi u regiji puštamo skijalište u rad, na stari dan Republike - rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina  Dejan Ljevnaić.

Radno vrijeme ski centra je od 9 do 16 sati za dnevno i od 18 do 21 sat za noćno skijanje. Popust od 70 posto vrijedit će na dnevne i dnevno noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Inače, prema novom cjeniku za ovu sezonu dnevna karta do 4. prosinca te od 22. ožujka za odrasle košta 45 KM, u periodima od 5. do 17. prosinca i od 25. siječnja do 11. veljače te od 1. do 21. ožujka cijena će joj biti 50 KM, a u udarnim terminima sezone, od 18. prosinca do 24. siječnja te od 12. do 28. veljače koštat će 55 KM.
Više o cijenama možete vidjeti OVDJE

Iz Olimpijskog centra ovom prilikom mole sve skijaše i ostale posjetitelje da se tijekom boravka pridržavaju svih epidemioloških mjera te da budu odgovorni prema sebi  i drugima, ali i da uživaju u snježnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.
Kako su naveli, uzimanje uzoraka na koronavirus bit će organizirano i na samoj Jahorini.

KOMENTARI

Prijatelji