Red Purple Black

Novi snijeg prekrio staze, subotnje skijanje obećavajuće

IspisE-mail

Ako ne dođe do nekih iznenadnih vremenskih nepogoda, vikend pred nama omogućit će skijanje u okružju, jer su skijaške staze ovih zadnjih dana bogatije za poneki centimetar snijega.

Posebno je to vidljivo na Vlašiću, gdje je ovog petka visina snijega na stazama iznosila i više od 40 cm te na Bjelašnici i Jahorini, gdje se snježni pokrivač, na višim dijelovima, penje i do pola metra.
Snijeg je dodatno zabijelio i Kupres pa se skijanje i dalje nastavlja na skijalištu Adriaski hotela, a nove snježne pahuljice pokrile su i Blidinje, Rostovo, Stožer i druga skijališta.
Međutim informacija o njihovom radu nemamo, Blidinje ove godine još nije pustilo žice u rad pa je teško prognozirati i hoće li, na Rostovu je, osim nedostatka snijega tijekom cijele veljače dio nedostatka skijanja od kraja siječnja ležao i u promjeni vlasničke strukture, dok će Stožer vjerojatno ponovno pružiti zabavu, posebno najmlađima.

Prema prognostičarima dan za skijanje trebao bi biti subotu, kada se još očekuje promjenjivo vrijeme i niske temperature, dok se u nedjelju očekuju kišni oblaci i poneki temperaturni stupanj više.

 

KOMENTARI

Prijatelji