Red Purple Black

Započele prijave za prvenstvo Dalmacije u alpskom skijanju

IspisE-mail

Nakon uspješno organiziranog i izuzetno zanimljivog prvenstva koje se održalo početkom ove godine, skijaški entuzijasti i ove su se godine uhvatili u koštac s organizacijom Prvenstva Dalmacije u alpskom skijanju DALSKI 2020, koje će se  25. i 26. siječnja održati na skijalištu Adriaski hotela na kupreškoj Čajuši.

Tijekom navedena dva dana održat će se utrka veleslaloma za Prvenstvo Dalmacije, super slalom đir ili jedinstveno Svjetsko prvenstvo te Ski alka.

Za veleslalomsku prvenstvenu utrku broj sudionika je neograničen, a nastupat će se prema dobnim generacijama u 22 kategorije. Sudjelovati mogu natjecatelji iz Dalmacije, ali i drugih dijelova zemlje.

Za Super slalom đir  koordinatori će po županijama odrediti po pet natjecatelja te će se istima pridodati pet stranaca i pet skijaša iz ostatka Hrvatske, ukupno 30 natjecatelja koji će na vrijeme biti upoznati s propzicijama ovog jedinstvenog natjecanja. Kako su, kroz šalu, kazali organizatori, važno je da u ovoj utrci budete punoljetni i ne potpuno normalni.
Propozicije za Ski alku, u dogovoru sa VAD ''Sinj'' i SK ''Sinj'', bit će uskoro objavljene.

Treninzi veleslaloma bit će organizirani po jedan dan tijekom dva vikenda koji prethode prvenstvu.
Prijave se mogu izvršiti purem prijavnog obrasca https://form.jotformeu.com/info_dal_ski/prijavni-formular

Dodatne informacije mogu se dobiti kod kordinatora po županijama:
- Šibensko-Kninska. - SK ''Šibenik'', Vjeran Paić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 091 2021 144
- Dubrovačko-Neretvanska  - SK ''Dubrovnik'', Dijana Lalatović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 098 857 227
- Splitsko-Dalmatinska  - SK ''Nordis'', Toni Paponja, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 091 5012 844
- Zadarska . - DŠR ''LOPTICA'', Marinko Miočić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 098 685 502
- Ostali - Davor Komšić, SK ''Nordis'', Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem messengera na DalSki Fb stranici.

Napomena: Prvenstvo Dalmacije DALSKI, nije povezano s portalom dalmacijaski.com, osim što će dalmacijaski.com redovno pratiti sva zbivanja vezana uz ovo prvenstvo.

KOMENTARI

Prijatelji