Red Purple Black

Na Raduši party, na Stožeru prvo noćno skijanje

IspisE-mail

VIKEND MOGUĆNOSTI NA SNIJEGU
Osim skijanja, kojeg će biti na svim bosanskohercegovačkim i slovenskim, ali i pojedinim hrvatskim skijalištima, ovaj vikend na nekoliko lokacija donosi i dodatne sadržaje.

Na bosanskohercegovačkim skijalištima čiji rad redovno pratimo, kupreška Čajuša, Vlašić, Blidinje, Rostovo, Jahorina, Stožer, Bjelašnica, Raduša, Pridolci i Busovačke staje, iako su temperature u posljednja dva dana porasle za nekoliko stupnjeva, snijega ima u dovoljnim količinama i odgovarajućeg za skijanje.

Osim samog dnevnog skijanja, gosti na ovim skijalištima imat će mogućnost i noćnog skijanja, gdje je ono u funkciji, u već utvrđenim terminima, a po prvi put u subotu, 19. siječnja, noćno skijanje bit će organizirano i na Stožeru, i to u vremenu od 19 do 22 sata. Cijena ski karte za noćno skijanje je 15 KM, a kako su domaćini najavili, prvo noćno skijanje proslavit će se zabavom u Kupreškoj kući.
Na Jahorini su za ovu nedjelju, 20. siječnja, u sklopu Word Snow Daya, odlučili obradovati najmlađe skijaše jer će cijena poludnevnih i dnevnih dječjih karata biti za 50 posto niža od standardne cijene.
Odlične vijesti stižu i s Raduše, gdje će ove nedjelje biti organiziran 1. Zimski party na vrhu Raduše, u
restoranu Vidikovac . Sve započinje u 12 sati, goste će zabavljati DJ  Iwo Jima, uz nezaobilazne kobasice s roštilja, točeno pivo i kuhano vino.
Ovog dana partyju će se moći pridružiti i neskijaši, njih će lift voziti u vremenu od 12 do 13.30 sati do Vidikovca, a povratak je u 16.30 sati, za što će platiti kartu po cijeni od 5 KM.

U petak je snijeg značajnije padao i na skijalištima Gorskog kotara te na Platku pa su nadležni na tim skijalištima bili optimistični što se tiče rada tih manjih skijališta tijekom vikenda. Za sve skijaše radit će i staze na Sljemenu, od koji ovog petka nije radio spust zbog FIS Masters kupa.

Prognoza vremena za BIH (Federalni hidrometeorološki zavod)

PROGNOZA VREMENA ZA 19.01.2019. Oblačno vrijeme. Na zapadu i sjeverozapadu Bosne sa snijegom ili susnježicom. U Hercegovini povremeno sa slabom kišom.
PROGNOZA VREMENA ZA 20.01.2019. Pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini. U većem dijelu Bosne kiša ili snijeg se očekuje u jutarnjim satima. Dio prijepodneva slab snijeg je moguć još ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji