Red Purple Black

Provjerite koja je idealna destinacija za aktivno obiteljsko zimovanje

IspisE-mail

ZA ISKUSNE SKIJAŠE I POČETNIKE
Kod odlaska na najčešće kombiniramo lokacije koje su nam blizu i imaju kvalitetne ponude za naše interese. Tako će obitelji koje nisu preaktivne birati mirna seoca i neće im biti od važnosti ponuda skijaških staza, a avanturisti će tražiti ono što će im ubrzati puls. A upravo ta opuštena atmosfera osvaja na prvi pogled u Austriji.

Mjesta i gradovi osvajaju svojom alpskom arhitekturom i specifičnim duhom, a skijališta nude moderne i vrhunski uređene staze na Alpskim padinama koje oduzimaju dah svojim prirodnim ljepotama. su mnogobrojna i nude staze za početnike, ali i vrhunske skijaše i ljubitelje adrenalina.

Dodatna pozitivna stavka svakako je i cjenovno pristupačna ponuda paket aranžmana, smještaja, hotela, restorana, ali i karata za skijališta te škola za skijanje za početnike. nalaze se blizu Hrvatske, posebice ona u Koruškoj, a njihovu kvalitetu pokazuju i sve veće brojke skijaša koji odlaze tamo na zimovanja i odmor.

Obitelji se mogu potpuno prepustiti u s dodatnim ponudama u vidu centara i bazena, koji se nalaze u blizini skijališta. Djeca tako dobivaju i odlične mogućnosti za učenje skijanja od educiranih instruktora i stručnjaka, a roditelji se mogu bezbrižno prepustiti skijanju preko dana, a čitava obitelj u istraživanju mjesta i odlascima na austrijske gurmanske specijalitete nakon aktivnosti na snijegu.

Ljubitelji adrenalina uživat će na vrhunskim off road stazama koje su poput ostvarenja sna za skijaše, ali i snow boardere. Na , uz nevjerojatnu prirodu koja okružuje, srce će brže poskočiti u pravoj snježnoj avanturi do koje se dolazi najmodernijim gondolama i tehnološki najnaprednijim liftovima.

Jednako tako, nakon uživanja u skijanju i snježnim sportovima, gradovi nude i odličnu ponudu tradicionalnih trgovina u kojima možete pronaći suvenire za uspomenu i prijatelje, a ponuda domaćih gostiona i restorana neće nikoga ostaviti ravnodušnim, ali ni gladnima.

Za sam kraj, možete otići i u shopping za pripremu za proljeće u jedan od najvećih shopping centara u Koruškoj!

Izvor : Jutarnji.hr

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji