Red Purple Black

Skijanje na Jahorini, Kupresu, Blidinju

IspisE-mail

NE DAJU SE PROLJEĆU
Trenutni uvjeti ovog će vikenda osigurati skijanje na Jahorini, Blidinju, Kupresu i Bjelašnici, na slovenskim skijalištima te na zagrebačkom Sljemenu i riječkom Platku.

Dalmatinci će tako na jednodnevno ili vikend skijanje moći do Kupresa, gdje su topovi radili posljednjih dana, ali i do Blidinja, odakle najavljuju vjerojatno zatvaranje sezone nakon ovog vikenda.

Nove količine prirodnog s ponešto umjetnog snijega uvjetovali su rad jahorinskih staza, kao i onih na Bjelašnici pa će na ovim skijalištima zasigurno i ovog vikenda biti živo. Ujedno s Jahorine su za ovaj vikend najavili sniženje cijene ski karata za 33 posto.

Skijalište na Vlašiću, kao i ono na Rostovu završilo je rad za ovu sezonu još proteklog vikenda, kada je snijeg na stazama otopljen zbog kiše i visokih temperatura, a nove količine snijega nisu dovoljne za bilo kakvo novo pokretanje žica.

Sa skijališta na Sljemenu informirali su javnost o radu ovog skijališta tijekom vikenda, i to na svim stazama, a skoro pun im kapacitetom radit će i skijalište na Platku.

KOMENTARI

Prijatelji