Red Purple Black

Snijega ima, ali sve je toplije uz najavu kiše

IspisE-mail

POSLJEDNJI TRZAJI
Skijališta u okruženju ovog su petka, unatoč nešto višim temperaturama, još uvijek imala dobre uvjete za skijanje, što su mnogi i iskoristili. Pred skijašima je još jedan vikend, no s djelomičnim problemima u obliku kišnih oblaka.

Iako vremenske prognoze za dane vikenda najavljuju promjenjivo vrijeme, temperature i do 8 stupnjava tijekom dana, nekoliko desetaka centimetara snijega na stazama još uvijek će omogućiti skijanje.

Ipak problem predstavlja najava kiše, na Kupresu bi je moglo bitii tijekom nedjelje, na Vlašiću poneka kapljica kiše, prema prognostičarima, padat će u subotu, na Jahorini i Blidinju u nedjelju, na Bjelašnici isto tako....
No, zaljubljenici u skijanje vjerojatno će ipak iskoristiti sve mogućnosti da skijašku sezonu zatvore na najbolji mogući način. Osim toga, prognoze često znaju biti i netočne, složili bi se mnogi.

U petak je skijanja, uz sunčano vrijeme, bilo i na hrvatskim skijalištima, skijalo se na Sljemenu, Platku, Mukinju. No, poneka kišna kap i na ovim skijalištima tijekom vikenda mogle bi pokvariti potpuni skijaški ugođaj.

KOMENTARI

Prijatelji