Red Purple Black

Padaju rekordi na Jahorini

IspisE-mail

SKIJAŠI SA SVIH STRANA
Pomaci koji su pred početak sezone dočekani na jahorini, donijeli su ovom skijalištu rekordne posjećenosti tijekom siječnja, a prema svim naznakama sezona će i dalje biti uspješna.

- Mjesec siječanj, najuspješnije skijaške sezone na Jahorini, ispraćamo sa rekordnom posjećenosti za protekli vikend, kada je na skijalištu uživalo gotovo 10.000 skijaša i bordera. Pored odlično uređenih staza i proširene usluge koje nudi ovaj centar, posjetitelje Jahorine je obradovalo i fenomenalno sunčano vrijeme, pružajući im tako kompletan ugođaj i boravak na planini.  Izuzetno zanimanje pokazali su i početnici za nove ski poligone, čiji su sadržaji dodatno prošireni s novim elementima, snježnom kuglom i zmijicom koja najavljuje održavanje EYOF-a  2019.

Na skijalištu Jahorina skijašima i borderima su trenutno na raspolaganju svih sedam instalacija, svih 35km staza i dva poligona za obuku, a savršeni sunčani uvjeti za skijanje su najavljeni do četvrtka, posle čega čekamo da novi snijeg zabijeli stazama Jahorine – napisali su u svom izvješću nadležni s ovog skijališta. 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji