Red Purple Black

Iako nije sve idealno treba iskoristiti i ovaj vikend

IspisE-mail

SKIJANJE, SANJKANJE, KLIZANJE
Na svim obližnjim skijalištima istočno od Dalmacije petak prijepodne prošao je u suncem okupanim stazama i odličnim uvjetima za boravak na snijegu,  slično vrijeme nastavit će se i za vikend.

Iako su noćne i ranojutarnje temperature bile značajno ispod nule, sunce je tijekom dana na svim skijalištima podiglo temperaturu nkoliko stupnjeva poviše nule pa je na ponekim stazama, uglavnom bez umjetnog snijega, kvaliteta skijanja ipak ponešto zapinjala kako su se stupnjevi podizali.
No, ipak svatko tko se odlučio uzeti slobodan dan i otići na neko od skijališta poput Vlašića, Blidinja, Kupresa, Rostova, Jahorine, Bjelašnice i drugih, pogodio je, pa je naša preporuka da se iskoristi i ovaj vikend pred nama i uživa u zimskim čarima.

Nešto lošije vremenske prilike, s naoblakom i povremenom kišom i susnježicom, u petak su zabilježene na pojedinim slovenskim skijalištima, kao i na Platku gdje su u funkciji bile samo trake Radeševo i traka baby lifta, a naoblaka i poneka kišna kap pokvarila je djelomično i uživanje u Gorskom kotaru. Na Sljemenu je vrijeme bilo promjenjivo, a radile su samo Bijela livada i dio dana Crveni spust.

Prema meteorološkim prognozama tijekom subote i nedjelje na BIH skijalištima vladat će promjenjivo, pretežno sunčano vrijeme, a temperature koje će tijekom noći zaledit snijeg na stazama, tijekom dana bit će i do 7 stupnjeva.

KOMENTARI

Prijatelji