Red Purple Black

Četvrtak je bio dan za uživanje, mala promjena u nastavku tjedna

IspisE-mail

NA BIH SKIJALIŠTIMA
Svi koji su se ovog četvrtka odlučili otići na skijanje na neko od bosanskohercegovačkih skijališta, pogodili su. Desetak centimetara dodatnog snijega, temperature uglavnom stupanj ili dva ispod nule i uglavnom sunčano nebo, uvjeti su koji su dočekali skijaše na Kupresu, Vlašiću, Blidinju, Jahorini i drugim destinacijama.

Kupreška Čajuša bila je prepuna, dio skijaša izrazio je zadovoljstvo situacijom, dok je veći dio i ovaj put imao kritike na kvalitetu uređenja staza. Aktivnosti je bilo i u sno parku na Stožeru gdje se nalazi veći broj mladih iz okružja, od koji dio prolazi svoje prve metre na skijama.

Vlašić i Rostovo ovih dana pružaju svojim gostima pravu zimsku čaroliju, a nadležni na Blidinju uspjeli su sanirati oštećene dijelove staze i omogućiti skijanje svojim posjetiteljima.
Jahorina bilježi oko pola metra snijega, a na vrhu Bjelašnice ima ga i 20 centimetara više od oznake jedan metar. U srijedu i četvrtak skijalo se i na malim skijalištima poput Brusnice, Pridolaca ili Busovačkih staja, gdje snijega i lijepog vremena također nije nedostajalo

Svi oni koji se još razmišljaju krenuti sutra na neko od ovih skijališta ili ne, ipak bi trebali pogledati vremensku prognozu, koja već za petak najavljuje nešto naoblake i poneki stupanj višu temperaturu, a u subotu i nedjelju predviđa na jugu i zapadu Bosne i Hercegovine i ponešto padalina, uglavnom kiše i susnježice.

No kaže se, bez rizika nema ni profita, zar ne?!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji