Red Purple Black

Aktivirale se staze na Vlašiću

IspisE-mail

DIO SKIJALIŠTA U FUNKCIJI
Kao što su i najavili , ovog petka, 8. prosinca., proradili su ski liftovi Babanovac i Markovac na Vlašiću, jer su nadležni na stazama osigurali dovoljno umjetnog snijega.

Tako će ovog vikenda, uz Jahorinu, gdje se sa skijanjem započelo prije sedam dana, ovog vikenda moći skijati i na Vlašiću.
Prošlog vikenda radilo je i skijalište na Blidinju, a odgovorni su nas informirali da će se na ovom hercegovačkom skijalištu skijati i ove nedjelje, 10. prosinca, od 9 sati.

Iako su se na Bjelašnici uhvatili posla, a i uvjeti su odgovarajući, još nema najava za rad ovog skijališta, a početak sezone pričekat će i na kupreškoj Čajuši, gdje uvjeti još ne odgovaraju potrebama skijanja.

Ipak, vremenska prognoza za BIH skijališta za ovaj vikend najavljuje nove količine snijega, koje bi nekima mogle pokvariti čari skijanja i stvoriti probleme na prometnicama,  no osigurati kvalitetnije skijanje u danima pred blagdane.

Ako se smanji magla koja je u petak prekrila Platak, Riječani i skijaši iz okolice ovog će vikenda moći skijati na svom domaćem skijalištu, dok na Sljemenu sezona skijanja još nije započela.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji