Red Purple Black

Za dva tjedna Jahorina kreće u sezonu

IspisE-mail

SKIJANJE I ZABAVA
Iz Olimpijskog centra Jahorina obavijestili su javnost da će otvaranje ovogodišnje skijaške sezone službeno biti upriličeno 14. prosinca, trodnevnom manifestacijom, koja će na Jahorinu donijeti pregršt dobre zabave.

 

Tako će ispred hotela Bistrica prvog dana manifestacije biti održan koncert Dženana Lončarevića, s besplatnim ulazom za sve posjetitelje. U petak, drugog dana manifestacije, tijekom prijepodneva, održat će se EYOF challenge trke, a u večernjim satima zabave će biti na više lokacija. U subotu sve goste očekuje Total TV party uz DJ Nixon-a na platou Poljice, a za poklonike narodne glazbe, ispred hotela Bistrica održat će se koncert Miroslava Ilića.

Za ova tri dana, domaćini su pripremili i brojne turističke pakete, kao i specijalne popuste za otvaranje  ski sezone, poput tri noćenja u hotelu Bistrica i trodnevni ski pass po cijeni od 99 eura, kao i popust od 70 posto na sve vrste ski passova tijekom trajanja Openinga.

A sve koji pristignu na Jahorinu, ne samo u dane otvaranja, nego i tijekom cijele sezone, prema najavama nadležnih, dočekat će posebno uređene staze i započet projekt kvalitetne opremljenosti cijelog skijališta.

- Prvi put od čuvenih Olimpijskih igara, skijalište se uređuje, planiramo realizaciju veoma velikih i zahtevnih projekata, kao što su uređenje i prosjecanje novih skijaških staza i veznih puteva po FIS standardima, izgradnja akumulacijskog jezera koje će se koristiti i u letnjoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, izgradnja vjetroustava na vrhu planine, koji će se osim smanjivanja jačine vetra na vrhu koristiti i kao orijentiri i putokazi za skijaše i poslednja faza – izgradnja sistema za umjetno zasnježavanje uz pomoć kojeg ćemo skijašku sezonu produžiti na 130 umesto 60 dana koliko sada iznosi. Dakle, očekuje nas dosta posla u narednom periodu i sve ovo planirano je realizirati do početka naredne sezone.
Mi radimo i na rješavanju postojećih problema, stav novog menadžmenta je da ne okrećemo glavu ni od jednog problema, pa smo tako već krenuli u rješavanje uređenja prilaznih puteva u saradnji sa JP Putevi Srpske, uređenja i obilježavanja prilaznih punktova sa osvjetljenjem, uređenja više parking prostora na Jahorini, kao i ostvarivanja ušteda u svim segmentima poslovanja – kazali su nam nadležni u OC Jahorina.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji