Red Purple Black

Aktivno na Jahorini

IspisE-mail

OVOG VIKENDA BESPLATNO U ZABAVNOM PARKU
Ovog ljeta turisti su rado pohodili i olimpijsku ljepoticu, Jahorinu, a da je tako pokazuju i podaci kako je u zadnjem vikendu kolovoza zabilježeno 1640 panoramskih vožnji šestosjedom pa je zbog povećane zainteresiranosti posjetitelja šestosjed „Poljice“ bio dostupan za panoramsku vožnju i u ovaj utorak.

Inače, protekli vikend na Jahorini je obilježilo i niz sportskih aktivnosti,  XI „Piksi kup“ koji je na Jahorinu okupio više od 2000 dječaka iz zemalja regije, košarkaški turnir  „Tamoza – Pale kup“ na kojem su gosti bili i neki od proslavljenih košarkaša,- amaterski paintball turnir paintball kluba „Viking” sa Pala kao i  dodjela nagradnog bicikla za rekordnu 4000 vožnju šestosjedom u ovoj ljetnoj sezoni.

- Jahorina dokazuje da pored zimskog postoji I ogroman potencijal za  razvoj ljetnog turizma i da će godine ispred nas sigurno biti još uspješnije. Svim školarcima i prosvjetnim radnicima želimo sretan početak nove školske godine uz poziv da Jahorina bude neizostavno mjesto za njiove izlete i ekskurzije. Uz ugodan boravak i sadržaje koje nudi hotel Bistrica, posebno naglašavamo panoramsku  vožnju žičarom kao i neograničenu zabavu tjubing staze zabavnog parka Ogorjelica koje će 2. i 3. rujna ove godine biti dostupna za besplatno korištenje svim posjetiteljima Jahorine – poručili su iz Olimpijskog centra.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji