Red Purple Black

Kupres: Sve spremno za početak sezone

IspisE-mail

Sportsko-rekreacijski centar Čajuša na Kupreškoj visoravni u potpunosti je spreman za predstojeću zimsku sezonu, a prema riječima direktora i vlasnika hotela Adria-ski Zvonke Bagarića cijena pansiona..., polupansiona, jednokrevetnih soba, apartmana i ski-karata za odrasle i djecu neznatno su veće u odnosu na prošlu sezonu, javlja dopisnik NINA-e.

Tako sedmodnevni boravak za jednu osobu na bazi polupansiona u hotelu Adria-ski treba platiti 430 KM, i to do 28. prosinca, a u sezoni se plaća 580 KM. Jednokrevetna soba u istom hotelu košta 70 KM, a noćenje u apartmanu 200 KM.

Dnevna ski-karta za odrasle je 24 KM, za djecu do 14 godina 18 KM, poludnevna 18, a za djecu 13 KM, dvodnevna 42, trodnevna 61, dok je sezonska ski-karta 300 KM za odrasle i 200 KM za djecu. Hotel Adria-ski iznajmljuje opremu za skijanje za koju odrasli plaćaju 20 KM po danu, a djeca 15 KM. Na terenima Sportsko-rekreacijskog centra Čajuša ima snijega za skijanja, a hotel Adria-ski prodao je većinu kapaciteta za doček Nove godine.

Izvor: Kupres365.com, Nina

KOMENTARI

Prijatelji