Red Purple Black

Skijalište Platak ima nove sadržaje

IspisE-mail

UREĐUJE SE I SKIJAŠKA INFRASTRUKTURA
Popularno gorsko skijalište Platak trebalo bi vratiti stari sjaj i to već izgrađenim novim sadržajima, ali i skorašnjim uređenjem skijaške infrastrukture, što je svakako najzanimljivije skijašima i borderima. Riječ je o skorašnjoj montaži novog nosivog užeta za žičaru Radeševo te uređenje i bojanje žičare Tešnje. Osim toga, osvanula je i nova “kućica” na jedinici.

Posljednjom fazom razvoja Platka kao cjelogodišnjeg sportsko rekreativnog centra otvoreno je igralište za “disc golf”. Osim toga, uređeno je nekoliko platoa za roštilj, tri šetnice, boćalište, a navodno je u pripremi i izgradnja downhill mountain bike staze te prilagodba sjedežnice Radeševo za prihvat bicikala.

Uskoro se kreće i u drugu fazu izgradnje parkirališta, vrijedne ukupno 3 milijuna kuna, s novo uređenih 80 parkirališnih mjesta, među kojima i mjesta za invalide, a navedeni dio parkirališta poslužit će kao poligon za sportove poput nogometa, rukometa, odbojke i sl. Završetkom ovih radova na Platku bi trebalo osvanuti ukupno 400-tinjak parkirališnih mjesta te 20-ak mjesta za autobuse.

KOMENTARI

Prijatelji