Red Purple Black

Info sa Vlašića

IspisE-mail

Danas se u ski centru Babanovac pored jako lošeg i vjetrovitog vremena vidjela velika užurbanost domaćina u završnim pripremama dočeka gostiju. Vikend-kuće, apartmani i hoteli već dodaju onaj završni pečat pred dolazak prvih gostiju, uglavnom na doček Nove godine. S obzirom da ni jedan prošlosezonski problem komunalne prirode nije riješen, vlasnici objekata na dijelovima ski centra na kojem prošle sezone nije bilo pitke vode,  problem su riješili ugradnjom vlastitih rezervoara za vodu.

Svi smještajni kapaciteti na Vlasiću su posljednjih mjesec dana potpuno rasprodati, a mjesta se može naći jedino u opciji otkazivanja rezervacije. Kao i prethodne sezone, može se vidjeti veliki napredak ovog ski centra po pitanju izgradnje novih, ali i poboljšanja ponude starih smještajnih kapaciteta.

Poduzeće Vlasić-ski doo je privelo kraju radove na uređenju ski-staza i provjeri ispravnosti ski liftova, a izvršen je i redovan servis specijalnih mašina za uređenje ski staza. Uprava ovog poduzeća je u potpunosti svjesno svih prošlogodišnjih mana i problema koji dobrim dijelom, posredstvom mene dolaze i od strane posjetilaca ovog Portala te obećavaju poboljšanja u funkcioniranju vertikalnog transporta na Vlašiću. I njima samima je istinski žao sto nisu uspjeli realizirati projekt ski lifta-sjedešnice koja je trebala prebacivati skijaše na jedan od vrhova Vlašića (Pavo ili Cavo).

One koje prije svega interesira skijanje preporučujem posjetu ski centru Babanovac u radne dane, a ne u dane vikenda kada su gužve zaista neizdržive s postojećim kapacitetima. Oni koji traže zabavu sigurno je da trebaju u svome boravku planirati i vikend jer je ove sezone počelo pravo nadmetanje vlasnika hotela tko će organizirati bolju zabavu u ovoj sezoni.
Sve u svemu, za očekivati je sezonu uspješniju od prethodne.

Pozdravi sa Vlašića cijeloj Dalmaciji,
Benjamin, Babanovac.net

KOMENTARI

Prijatelji