Red Purple Black

Fali skijanje, drž’ se fažola

IspisE-mail

KUPRES NA SNIJEŽNIM PADINAMA ČAJUŠE SPLITSKI PJEVAČI VOZILI SLALOMSKE UTRKE
Da i glazbenicima skijanje može biti u krvi, potvrdio je Želimir Dundić Dundo, pjevač Trija Gušt, koji je na slalomu organiziranom za Split Stars Team osvojio drugo mjesto. Većina pjevača prednost je ipak dala - toplom restoranu, kartama i - fažolu
Pred snježnim kupreškim radostima, kojima tijekom proteklih tjedana nisu odoljeli brojni Splićani, poklekle su i poznate splitske pjevačke zvijezde iz udruge Split Stars Team, za koje je ovih dana organiziran i prvi skijaški slalom pod nazivom - Splitski pingvin 2004.
Najbolji rezultat u toj kategoriji ipak nije imao glazbenik, nego glazbeni simpatizer - Vladimir Batinić, koji je, kao pobjednik, zaslužio i zlatni pehar.
Da i glazbenicima skijanje može biti u krvi, potvrdio je, međutim, Želimir Dundić Dundo, pjevač Trija Gušt, osvojivši drugo mjesto, dok je treći slalomaš bio češće zabavljač, a ponekad i pjevač, Damir Mihanović Čubi. Njih su pak stigli trofeji nazvani - Krpeni pingvin iz Velog Varoša. Giuliano je, navedimo i to, postigao rezultat dovoljan za solidno - peto mjesto.
A da skijašima-pjevačima nimalo nije bilo lako, potvrđuje i činjenica da je na Kupresu tijekom njihovih slalomaških spustova izmjerena temperatura od nimalo ugodnih minus dvanaest stupnjeva, a kad tome još pridodamo faktor nemile bure, onda je dojam prave hladnoće i više no potpun.
No unatoč vremenskim okolnostima na koje Splićani definitivno nisu imuni, ekipa iz Split Stars Tima dobro se zabavila; neki spuštajući se niz snježne padine Čajuše, a neki, pak, ispijajući vruće i žešće napitke i igrajući karte u toplom prostoru. Da je izlet u Kupres protekao u odličnoj atmosferi potvrdio nam je i drugoplasirani slalomaš Dundo, kojemu je ovo bio prvi posjet Kupresu nakon dvadeset godina.
Dundo: 2. mjesto i pokal Krpeni pingvin"Kupres je sjajan i baš mi je drago što sam ga opet posjetio nakon toliko dugo godina. Sve je bilo sjajno, pogotovo s druge strane stakla, odakle se čini da je vani divan i sunčan dan, a kad iziđete, duša vam se zaledi", otkrivao nam je Dundo, napominjući kako je od cijelog snježnog izleta najbolji ipak bio - fažol!
"Neki su od nas skijali, a neki su se zabavljali uz trešetu i briškulu. Eto, na primjer, Hari Rončević ne zna skijat, ali je svejedno kupio ski pas, koji je izgubio! Većina nas je uzela cjelodnevni ski pas, a mogli smo uzet komodno poludnevni, jer se nakon jedan popodne nije moglo nosom provirit vanka", ustvrdio je dugogodišnji skijaš iz Trija Gušt.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji