Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Izvučeni zadnji dobitnici

IspisE-mail

MARTA JUNAKOVIĆ, MARIJA REPAC, ITA MATKOVIĆ I ZDENKO JOVIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
Približava se kraj ožujka, snijega još ima. Na žalost nadzire se kraj sezone, a time i naše nagradne igrice. Danas su izvućeni posljednji dobitnici...


Dobitnici ovog tjedna su:

1. MARTA JUNAKOVIĆ iz Šibenika osvojila je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. MARIJA REPAC iz Splita dobila je drugi dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. ITA MATKOVIĆ iz Splita dobitnica je jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. ZDENKO JOVIĆ iz Splita dobio je jednodnevni izlet na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.
 

        

Zadnje podjeljene nagrade

Hvala svima koji su slali mailove i bili uporni u natjecanju za naše skromne nagrade. Čestitke svima  na osvojenim nagradama, za one lošije sreće, dogodine opet nastavljamo...

Hvala svim našim sponzorima KRUNA MODE, vlasnicima skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA, agenciji KONDOR LINE PUTOVANJA i drugima na uljepšavanju dana svim našim čitateljima sretne ruke.

Ako prestaju nagrade ne prestaju avanture, zato puno dobre zabave na snijegu.

KOMENTARI

Prijatelji