Red Purple Black

Ivica optimističan: `Koljeno je bolje, a u slalomu ne pobjeđuju uvijek favoriti`

IspisE-mail

IVICA KOSTELIĆ četvrti će izaći na stazu u nedjeljnom slalomu na Sljemenu. Taj je broj imao 2011. godine, kada je završio na drugom mjestu.

Najbolji hrvatski skijaš za Index je prokomentirao svoje zdravstveno stanje, koljeno koje ga muči od početka sezone, a osvrnuo se i na jučerašnju žensku utrku i novu "sljemesku kraljicu" Mikaelu Shiffrin.

Ivica se uspio odmoriti i pripremiti za Sljeme, no nije u idealnom stanju i svjestan je da ovaj put neće biti jedan od favorita.

"Koljeno je bolje nego prije. Dosta sam optimističan, mislim da će biti odlična utrka i da će biti kao i svake godine odlična atmosfera", rekao nam je Ivica.

Obzirom da nije favorit, manji je pritisak na njemu za razliku od proteklih godina, kada se od njega očekivala kruna "Snježnog kralja".

"Možda je malo lakše. Slalom je disciplina u kojoj ne pobjeđuju uvijek favoriti. Ja sam u nekom drugom redu favorita. U prvom redu su Hirscher, Moelgg, Myhrer", dodao je Kostelić.

Ženski slalom pripao je mladoj Amerikanki koju mnogi uspoređuju s Janicom Kostelić.

"Odlično je skijala, na višem nivou od ostalih djevojaka. Jedino je Tina mogla konkurirati, ali je napravila pogrešku. Ona je jedna od djevojaka koje ćemo češće gledati na vrhu", zaključio je Ivica.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji