Red Purple Black

Skijanje na Bjelolasici

Index članka
Skijanje na Bjelolasici
Podaci o skijalištu
Cijene ski karata
Mapa skijališta
Ruta i pložaj
Sve stranice


SKIJALIŠTE NIJE U FUNKCIJI...

Turističko naselje Bjelolasica nalazi se u zanimljivoj prirodi Gorskog kotara, 30 kilometara od Ogulina u planinskom gorju Velika Kapela. Idealni prirodni uvjeti od Bjelolasice su učinili mjesto u koje će mnogi doći zbog turizma, odmora ili sporta.

alt

Upravo zbog toga, kao i ideje o postojanju mjesta gdje će se pripremati hrvatski sportaši, formiran je Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica u sklopu kojeg se nalazi i skijalište, koje se zbog blizine morske obale, unatoč što se nalazi i do 1390 metara nadmorske visine, ne može podičiti s prevelikim količinama snijega. Ali kada snijega ima dovoljno, tada ovo skijalište predstavlja pravi užitak za sve skijaše na nešto više od pet kilometara različitih staza.

Uz skijanje, Bjelolasica svojim gostima pruža još različitih sadržaja, no ipak to za poklonike zimskih sportova nije dovoljno. Većina zimskih problema na ovom bi skijalištu mogla nestati samo realizacijom projekta umjetnog zasnježavanja.Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Video Bjelolasica