Red Purple Black
Booking.com

Hotel SUNCE

Hotel Sunce **** - Babanovac - Vlašić
Hotel SUNCE Šišava bb - Babanovac
Kotakt:
Tel.:+38730/541-101, +38730/541-102, +38730/541-103 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.sunce-vlasic.com

Novoizgrađeni objekat modernog tipa smješten je na 1240m nadmorske visine na najsunčanijem dijelu SRC-a Babanovac, koji je udaljen 28km od Travnika. Hotel se nalazi neposredno pored baby ski lifta sa uređenim ski stazama srednjeg nagiba, a 300 metara od ski lifta za odrasle.

Hotel raspolaže sa 38 soba (sve sa kupatilima). Maksimalni kapacitet je 110 ležaja. Sobe su luksuzno uređene, sa kupatilima (fen,tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel ima vlastito grijanje, te vlastite zalihe vode. Unutar hotela se nalazi velika, moderno opremljena konferencijska sala sa 60 mjesta, pogodna za seminare, promocije i velike skupove.
Maskota hotela SUNCE – SUNCI, je tu da dočeka malu dječicu pri ulasku u hotel i da im priredi ugodan boravak u našem hotelu. Pored toga hotel SUNCE će imati bogati kulturno-zabavni program, zabavni program za djecu i sportska takmičenja tokom cijele zimske sezone.


Restaurant

U prelijepo uređenom restoranu, gostima hotela se nudi izvrsna internacionalna kuhinja, kao i specijaliteti karakteristični za ovaj dio Bosne i Hercegovine. Pored toga restoran hotela SUNCE svojim gostima nudi program zdrave ishrane - NATUROPATIJA. I naravno u ponudi se nalazi poznati sir, sir koji nosi naziv po planini Vlašić, Vlašički sir.
Pogled iz restorana je usmjeren prema stazi Baby lifta, a kada padne noć svijetla se priguše, te stvore ugođaj savršen za otkrivanje naše enoteke sa pogledom na noćno skijanje.

Sala restorana je u mogućnosti da primi veliki broj gostiju, te je pogodno mjesto za organizovanje svadbi i sličnih prilika. Organizacioni team hotela SUNCE će se pobrinuti za sve detalje, da bi Vi imali vremena za relaksaciju i odmor.

Wellness program hotela SUNCE ****
zdravlje, energija, ljepota...

Izaberite wellness program iz naše ponude koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Sve što pritom trebate učiniti jest da se opustite u rukama stručnog i ljubaznog osoblja koje će se pobrinuti da se nakon odmora osjećate revitalizirano i opušteno, spremni za svakodnevne obaveze.
Hotel Sunce u svojoj bogatoj ponudi vanpansionskih mogućnosti posebno izdvaja WELLNESS PROGRAM koji će sadržavati slijedeće elemente: zatvoreni bazen, dječiji bazen, sauna, Whirepool sa pogledom na stazu, bogati program releksacijskih masaža, masaže sa eteričnim uljima, sjeno masaže, čokolada masaža, masaža sa vručim kamančićima i mnoge druge.
Posebno i jedinstveno na Vlašiću, gosti hotela Sunce će imati mogućnost da se u jutarnjim satima opuste sa jutarnjim vježbama i pripreme za dan skijanja i drugih aktivnosti, a poslije skijanja imaju mogućnost da izaberu jedan od ponuđenih apré-ski programa za opuštanje i relaksaciju poslije napornog dana.

Business program

Hotel Sunce raspolaže sa konferencijskom salom koja se nalazi na 4 katu hotela sa divnim pogledom na ljepote planine Vlašić. Sala je opremljena sa najmodernijom tehnologijom za razne prezentacije, konferencije i slične događaje.
Unutar hotela se također nalazi i internet klub sa brzom internet vezom. Djeca će imati mogućnost da svoje vrijeme provodu i u PlayOnline Klubu, igrajući se igrica preko interneta. U hotelu Sunce gosti imaju priliku da koriste također bežični pristup internetu iz svojih soba.
Organizaciju sastanaka, promocija, konferencija i drugih sličnih događaja možete prepustiti organizacionom team-u hotela.
Nadamo se da ćete odabrati planinu Vlašić za organizaciju ovakvih događaja i naravno naš hotel.
Osoblje hotela „SUNCE“ se raduje Vašoj posjeti i želi Vam ugodan boravak u našoj kući.

Kontakt / rezervacije:
Hotel SUNCE
Šišava bb - Babanovac
 
Tel.:      +387 30 541 - 101
            +387 30 541 - 102
            +387 30 541 - 103
 
Web:     www.sunce-vlasic.com
E-mail:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Marketing Vlašić

Prijatelji