Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Ivica bez većih bodova u brzim disciplinama

IspisE-mail

SUPERVELESLALOM I SPUST U KANADI
Norveški skijaš Aksel Lund Svindal pobijedio je u  spustu i super G-u Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu, dok su hrvatski predstavnici Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim u spustu ostali bez bodova,  a u super G-u je Ivica zauzeo 26. mjesto.

Drugi u spustu je bio Austrijanac Max Franz s zaostatkom od 0.64 sekunde, a treće mjesto podijelili su Klaus Kroell i Marco Sullivan sa zaostatkom od 0.66 sekundi. Natko Zrnčić Dim osvojio je 33. mjesto sa rezultatom slabijim od pobjednika za 2,56 sekundi, a Ivica Kostelić završio je tek  na 41. poziciji ušavši u cilj s 3.10 sekundi dužim vremenom od Svindala.

Kostelić je do prvih pet bodova u brzim disciplinama ove sezone došao u super G-u,  s zaostatkom od 2.20 sekundi za pobjednikom Akselom Lund Svindalom,. Drugo mjesto osvojio je Francuz Adrien Theaux (+0.85 sekundi), a treće Austrijanac Joachim Puchner (+0.90 sekundi).

Kostelić je u ukupnom poretku pao na 16. mjesto s 55 bodova, a vode Svindal sa 200 bodova i Amerikanac Ted Ligety sa 170 bodova.

Slijedeći ispit za sve skijaše je 30. studenoga u Beaver Creeku, gdje se vozi spust.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji