Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Kakvo otvaranje! U ludoj utrci Ligety opet uzeo Soelden, Kostelić četrnaesti

IspisE-mail

TRADICIONALNO prva stanica nove sezone Svjetskog kupa za skijaše je austrijski Soelden u kojem se vozio veleslalom. Briljantni Ted Ligety upisao je dvanaestu pobjedu u karijeri.

Amerikanac je kroz cilj prošao s dvije sekunde i 75 stotinki prednosti ispred Talijana Manfreda Moelgga, a na trećem mjestu je završio Austrijanac Marcel Hirscher. Vodeći nakon prve vožnje Francuz Thomas Fanara lošom drugom vožnjom došao je do 4. mjesta.

Ligety je tako obranio prošlogodišnji naslov iz Soeldena i ušao u povijest. Prethodno su samo Herman Maier i Bode Miller uspijevali obraniti pobjedu na premijernoj utrci sezone.

Hrvatsku su na otvaranju sezone predstavljali Ivica Kostelić i mladi Filip Zubčić. Kostelić je nakon prve vožnje držao 26. poziciju, ali je u drugom "laufu" doskijao do 14. mjesta zahvaljujući mnogobrojnim odustajanjima. Zubčić je debi u Svjetskom kupu završio na 55. mjestu.

Sljedeća utrka vozi se 11. studenog u finskom Leviju gdje će se voziti slalom.

Izvor: Index.hr

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji