Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

REPORTAŽA: Skijaški tjedan u Les Orresu

IspisE-mail

MNOGO SUNCA I SKIJANJA
Već drugu godinu za redom, nakon pet zimovanja u Puy St. Vincentu, mala Dalski karavana sastavljena od Kaštelana, Splićana i jednog Travničanina, hrvatski tjedan provela je u Les Orresu, skijalištu u Južnim francuskim Alpama, gdje je šest dana uživala u nešto više od 100 km staza, od kojih čak polovica nosi crvenu oznaku.

Unatoč što smo omaškom domaćina ovaj put bili smješteni u nešto manji apartman od onog kojeg smo priželjkivali i rezervirali, te unatoč što su dnevne temperature na skijalištu iznosile i do 10 stupnjeva u plusu, naš ovogodišnji odmor ipak nije bio pokvaren.

Jer apartman je bio smješten na samoj stazi pa je naš balkon svih sedam dana služio kao „šank“ i spremište, kako nama tako i većem broju prijatelja iz Bjelovara. A staze su bile tako dobro pripremljene da se skijalo od početka rada žičare u 9 sati pa sve do zadnjeg pokretanja u 17 sati.

Među nama i ove se godine našla i naša najmlađa članica Marieta,  koja je prošle godine po snijegu puzala, a ove godine, prije svog drugog rođendana, uz pomoć odraslih, odradila i svoj prvi spust niz snježne padine.

Kako je izgledalo u Les Orresu možete pogledati na fotografijama u prilogu, a kako izgleda dio skijaških staza na ovom francuskom skijalištu pogledajte u video snimci, skijajući s osmogodišnjom Patriciom.

 

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji