Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

REPORTAŽA: Dubrovčani uživali u čarima Busovačkih staja

IspisE-mail

VIKEND ZA PAMĆENJE
Da su Dalmatinci šampioni u pronalaženju zanimljivih destinacija te korištenju svih mogućnosti u svrhu dobrog provoda, dokazala nam je i ekipa s  du.moto.com koji su, poput nekolicine naših forumaša prošle sezone, odlučili vikend provesti na Busovačkim stajama. Odlučili, proveli u djelo i nisu požalili o čemu svjedoči malo teksta i puno fotografija postavljenih na njihovom forumu.

Ekipa s dubrovačkog moto portala du.moto.com nam je fotografije rado ustupila pa vam donosimo svojevrsnu fotoreportažu u kojoj je mjesto radnje put od Busovače do skijališta, skijalište Busovačke staje i pansion Mećava, glavni likovi dubrovački ljubitelji motora i skijanja, gazda Tiho i pustolovna ekipa projekta The Way of Life.
Uživalo se u snijegu, dnevnom i noćnom skijanju, sanjkanju, ali i dobroj hrani i odličnoj (op.a.) medovači te glazbi u živo, koja je dodatno ugrijala cijelu atmosferu.

 

 

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji