Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

NAGRADNA IGRA: Izvučeni ovotjedni dobitnici

IspisE-mail

MAJA LOVRINCEVIĆ ÐOLEK, DANKO JUNAKOVIĆ,  ANTE ŠUBASIĆ i SANDRO BOŽINOVIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
Novi centimetri snijega obradovali su nas ovih dana, a i stvorili preduvjete da se naša mala nagradna igra nastavi. Izvučeni su novi dobitnici. Ako nas vrijeme posluži, slijedeći tjedan rezultati  idućeg kruga...


Dobitnici ovog tjedna su:

1. MAJA LOVRINCEVIĆ ÐOLEK iz Splita osvojila je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. DANKO JUNAKOVIĆ iz Šibenika dobio je drugi dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. ANTE ŠUBASIĆ iz Kaštela je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. SANDRO BOŽINOVIĆ iz Trogira dobio je jednodnevni izlet na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.
 

        


Ako vrijeme dopusti idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke(Ime, adresa, br. telefona) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.

Izvlačenje nagrada je tjedno (svakog četvrtka), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas ADRIASKI i agencija KONDOR LINE PUTOVANJA …

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji