Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

NAGRADNA IGRA: Izvučeni novi dobitnici

IspisE-mail

OGNJEN ČAVAR, KARLO REPAC, PREDRAG VUČETIĆ, ANTONIJA PERIŠIN, MARKO IVIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
I drugi krug nagradne igre priveli smo kraju. Izvučeni su novi dobitnici. Ako nas vrijeme posluži, sijedeći tjedan rezultati trećeg kruga...


Dobitnici ovog tjedna su:

1. OGNJEN ČAVAR iz Splita osvojio je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. KARLO REPAC iz Splita dobio je drugi dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. PREDRAG VUČETIĆ iz Splita je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. ANTONIJA PERIŠIN iz Kaštela dobila je jednodnevni izlet na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

5. MARKO IVIĆ iz Valpova dobio je O'NEILL-ovu kapu koju daruje KRUNA MODE, a ista će sretnom dobitnilu biti isporučena na adresu.
 

        


Ako vrijeme dopusti idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke(Ime, adresa, br. telefona) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.

Izvlačenje nagrada je tjedno (svakog četvrtka), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas ADRIASKI i agencija KONDOR LINE PUTOVANJA …

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji