Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

NAGRADNA IGRA: Nagrade za dobru zabavu na snijegu!

IspisE-mail

VEDRAN MATANIĆ, ZORANA JUNAKOVIĆ, BRANIMIR MATIJAŠEVIĆ, MATKO MILEVČIĆ i ANA ŠTRBIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
Mnogobrojni mailovi pristigle iz cijele Dalmacije, ubačeni su u bubanj te su izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan! Upornost se uvijek isplati...

Dobitnici ovog tjedna su:

1. VEDRAN MATANIĆ iz Kaštela osvojio je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. ZORANA JUNAKOVIĆ iz Šibenika dobila je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. BRANIMIR MATIJAŠEVIĆ iz Solina je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. MATKO MILEVČIĆ iz Splita dobio je jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

5. ANA ŠTRBIĆ iz Ploča (Stablinska 37, 20340 Ploče) je dobitnica O'NEILL-ove kape koju daruje KRUNA MODE, a ista će sretnoj dobitnici biti isporučena na adresu.
 

        


Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke(Ime, adresa, br. telefona) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.

Izvlačenje nagrada je tjedno (svakog četvrtka), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas KRUNA MODE iz Splita, vlasnici skijališta ADRIASKI i STOŽER VRANA te dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA …

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji