Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Pohorje u Splitu

IspisE-mail

altDUGOGODIŠNJA SURADNJA SPLITA I MARIBORA
Unatoč tome što je kazaljka u tremometru pokazivala i u zraku i u moru ljetne temperature, ništa nije moglo omesti organizatore iz ski kluba Split da u svom matičnom gradu organiziraju „snježnu“ promociju Mariborskog pohorja te tako još jednom potvrde međusobno prijateljstvo i službeno obilježe početak nove sezone.

I dok je na jednom dijelu splitske plaže Bačvice sve bilo puno kupača i picinginaša, na drugom dijelu desetak gostiju iz Maribora, predvođenih voditeljem sportskog centra na Pohorju Bojanom Geričem, predstavilo je zainteresiranim Splićanima novitete iz turističke ponude ovog slovenskog skijališta.

Osim ukusnog zalogaja i dobre kapljice, posjetitelji su razgledavali brošure i propagandni materijal sa Pohorja, a predstavljeni su i novi modeli Elanovih skija kao i skijaška oprema novije tehnologije.

Domaćini iz ski kluba Split najavili su svoje brojne planirane aktivnosti, među kojima su i tradicionalni boravci i skijanje na Pohorju. Mlade skijašice ovog kluba, ujedno i članice koturaljkaškog kluba Marjan, prezentirale su uz samo more okupljenima vožnju inline slaloma i to uz taktove prave slovenske glazbe sa skijališta te i na taj način pokazale kako sport spaja ljude, mjesta i običaje.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji