Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

I ove godine Šanjkanje uz ludi provod na Vlašiću

IspisE-mail

ZABAVA ZA DJECU, VELIKE I POSEBNO ZA GURMANE
„Zima počinje kad ja kažem“ slogan je kojim se i ove godine najavljuje otvaranje zimske sezone na Vlašiću, koje će se održati od 16. do 18. prosinca u organizaciji Turističke zajednica SBK/KSB i partnera, a koje je namijenjeno poklonicima zimskih sportova i svim ljubiteljima dobre zabave.

U bogatom programu, u petak, 16. prosinca, u 11 sati, na platou ispred promotivnog šatora održat će se kulinarsko natjecanje „Gastro 2016“, odnosno „Vlašićka grahijada“, za koju su prijave natjecatelja otvorene do 10. prosinca.
U 15 sati na rasporedu je službeno otvaranje zimske turističke sezone SBK/KSB, na kojem će se predstaviti ponuda svih skijaških centara i promovirati novi turističko-promotivni film zimske turističke ponude ovog kantona.
Nakon svečanog otvaranja održat će proglašenje pobjednika gastro natjecanja uz druženje sudionika i gostiju.

Od 20 sati u promotivnom šatoru „Solazur & Buenavista“ program se nastavlja zabavnom manifestacijom „Šanjkanje“, uz ulaznice, koja će u večernjim satima donijeti bogat zabavni program u kojem će glavna zvijezda večeri biti Severina, a na svoje će doći i poklonici glazbe Amela Ćurića.

U subotu, 17. prosinca, u 13 sati ispred hotela  Blanca Resort & Spa za male skijaše organizirat će se kazališna predstava „Vuk sa vrha Vlašića i Crvenkapica iz Travnika“ nakon koje će mališane posjetiti i Djed Mraz s darovima.
Od 14 sati  na platou ispred Blance održat će se „Igre bez granica na snijegu“.

Druga večer „Šanjkanja“, koja je na rasporedu od 20 sati, donosi nastup brojnih DJ-eva uz glavnu zvijezdu večeri Dženana Lončarevića.

Kako bi kvaliteta turističke ponude na Vlašiću ove godine bila što kvalitetnija od 15. prosinca s radom započinje i Turistički informativni centar na Babanovcu te sezonska ambulanta u okviru objekta Turističke zajednice.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji