Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Crveno srce bijelog Valentinova

IspisE-mail

DAN ZALJUBLJENIH NA SNIJEGU
Vikend pred nama tek na dijelu skijališta proći će u znaku skijanja, ali u većini skijališta proći će u znaku dana zaljubljenih, Valentinova.

Skijalište na Čajuši, nakon nekoliko dana pauze i novih centimetara snježnog prekrivača svoja vrata ponovo otvara u subotu, 13. veljače pa će mnogi izabrati upravo ovo kupreško skijalište za boravak tijekom vikenda zaljubljenih.

Trud nadležnih na Babanovcu rezultirao je skijanjem na vlašićkim stazama i u proteklim danima. Skijanje se nastavlja i ovog vikenda, a na Vlašiću se uvijek nađe i dobre zabave.

Staze na Jahorini osvježene su novim snijegom pa nadležni u OC Jahorina očekuju dobru posjećenost ovog vikenda.
U petak i subotu na stazi Poljice bit će organizirano noćno skijanje u terminu od 18 do 21 sat, a u večernjim satima jahorinski hoteli pripremaju odličnu zabavu za goste. 
U nedelju, 14. veljače, Rambo Amadeus bit će glavni akter u predstavi pod nazivom "Veče glomazne poezije" koja se održava u hotelu "Bistrica"  u 20 sati, uz pratnju maestra Ivana Aleksijevića na klaviru.

Slika 1

Iako je trenutno na Rostovu zatvoreno skijalište, ovog vikenda ni tamo neće nedostajati gostiju. Nastoji se urediti staza za skijaše, no većina zanimljivosti događat će se u etno selu, gdje su objavili različite povoljnosti u smještaju povodom Valentinova, a u subotu će se svi moći zabaviti uz glazbu uživo Harmonija banda.
Na Blidinju je prošlog vikenda radila mala staza, a kako će biti ovog vikenda još nema najava. Svakako ni ovdje neće nedostajati zabave, a na samo Valentinovo, u nedjelju u 20 sati, bit će organizirana zabava uz tamburaški sastav Prima.

A kako je bilo protekog vikenda na Kupresu, Vlašiću i Jahorini pogledajte na fotografijama u nastavku.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji