Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Namjeravate li na Blidinje pričekajte izvješće o cestama

IspisE-mail

INFORMACIJA SA SKIJALIŠTA
Nakon ugodnog vikenda na skijalištu Blidinje, snijeg i vjetar u drugom dijelu nedjelje za početak ovog tjedna donio je probleme nadležnima na održavanju cesta koje vode do tog skijališta, kao i dodatni posao djelatnicima skijališta.

Kako su nas informirali s Blidinja, od nedjelje navečer zbog smetova je službeno zatvorena cesta Rakitno- Blidinje, a i cesta preko Tomislavgrada također je bila neprohodna. Jedini pravac koji je službeno bio otvoren, bio je onaj preko Jablanice iz BIH.
U ponedjeljak ujutro na teren su izašle službe za održavanje cesta, no vremenske prilike i dalje ometaju prometovanje.

Zbog vjetra i snijega smetova je u ponedjeljak bilo i na velikoj stazi, koju djelatnici skijališta uređuju, pa je za skijaše koji se nalaze na Blidinju bila otvorena mala staza. Uređenje velike staze bit će gotovo tijekom sredine dana,

Svi oni koji su preko tjedna imali namjeru posjetiti skijalište na Blidinju i skijati na skoro metar snježne podloge, neka pričekaju dan-dva, jer meteorolozi od srijede najavljuju bolje vremenske uvjete, s manje novog snijega i vjetra.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji