Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Skijalište Platak ima nove sadržaje

IspisE-mail

UREĐUJE SE I SKIJAŠKA INFRASTRUKTURA
Popularno gorsko skijalište Platak trebalo bi vratiti stari sjaj i to već izgrađenim novim sadržajima, ali i skorašnjim uređenjem skijaške infrastrukture, što je svakako najzanimljivije skijašima i borderima. Riječ je o skorašnjoj montaži novog nosivog užeta za žičaru Radeševo te uređenje i bojanje žičare Tešnje. Osim toga, osvanula je i nova “kućica” na jedinici.

Posljednjom fazom razvoja Platka kao cjelogodišnjeg sportsko rekreativnog centra otvoreno je igralište za “disc golf”. Osim toga, uređeno je nekoliko platoa za roštilj, tri šetnice, boćalište, a navodno je u pripremi i izgradnja downhill mountain bike staze te prilagodba sjedežnice Radeševo za prihvat bicikala.

Uskoro se kreće i u drugu fazu izgradnje parkirališta, vrijedne ukupno 3 milijuna kuna, s novo uređenih 80 parkirališnih mjesta, među kojima i mjesta za invalide, a navedeni dio parkirališta poslužit će kao poligon za sportove poput nogometa, rukometa, odbojke i sl. Završetkom ovih radova na Platku bi trebalo osvanuti ukupno 400-tinjak parkirališnih mjesta te 20-ak mjesta za autobuse.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji