Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

I Crnogorci bez snijega

IspisE-mail

VREMENSKE PRILIKE DONOSE PROMJENU REZERVACIJA
Nedostatak snijega u okružju glavno je obilježje početka ove godine, a skijaške staze ovih su dane zelene i u Hrvatskoj i u BIH, ali i u Crnoj Gori, o čemu je ovih dana pisao i portal skijanje.rs.

Kako navode, na Žabljaku, Kolašinu i Vučju nema snijega, a na Jezerinama ima, ali ne koliko je uobičajeno za ovo doba godine, zbog čega, mnogi gosti koji su dočekali Novu godinu u ovim zimskim centrima nisu produžili boravak.

U Žabljak je posljednjih dana prošle godine stigao veliki broj gostiju, njih oko 1.500, kako u privatnom tako i u hotelskom smještaju. Unatoč dobroj i organiziranoj zabavi, nedostatak snijega pokvario je opći dojam.
I turistički kompleks Vučje u Novu godinu ušao je bez snijega, no gostiju je za praznike ipak bilo, iako se veći broj očekuje s novim padalinama.

Na Kolašinu, tvrde poznavatelji prilika, početak siječnja bez snijega, naziva se elementarnom nepogodom. No, unatoč tome, kako piše skijanje.rs,  posjećenost ovog centra bila je u prazničkim danima odlična.

Iako je na svim crnogorskim skijalištima ovih dana prisutna situacija promjene termina rezervacije, turistički djelatnici ne gube optimizam jer prema najavama s novim snijegom sva skijališta radit će u postojećim kapacitetima.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji