Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Kralj Sljemena tjedan dana do lova na krunu

IspisE-mail

IVICA U MAGLI ZAGREBAČKE GORE S DJEVOJKOM, GIPS S LOPATOM
Točno sedam dana prije muške utrke Snow Queen Trophyja, na Sljemenu su u tijeku posljednje pripreme za skijaški spektakl koji kreće 3. siječnja ženskim slalomom.

Svi sljemenski resursi koriste se kako bi Vrh Medvednice savršeno uređen dočekao najbolje svjetske skijašice i skijaše, pa se tako zaštitne ograde za stazu prevoze do vrha sa žičarom, popularnom sedežnicom.

Svako godišnje doba na svoj način otkriva koliko je lijepo Sljeme, a zimi ima posebnu draž prekriveno snijegom. Međutim, nije to jedino bjelilo koje dominira pošumljenom planinom iznad glavnog grada - pogled prema Zagorju onemogućava magla koja je prekrila sljemensku šumu i stvorila doista bajkovit ugođaj.A kakva je to bajka bez kraljevića i princeze? Upravo spomenutom sedežnicom se kroz maglu probio Kralj Sljemena Ivica Kostelić, u pratnji svoje ledene princeze, Islanđanke Elin Arnarsdottir.
Ivica, koji je pokorio skijaški svijet, još uvijek čeka krunjenje na stazi gdje ovaj aktualni pobjednik svjetskog kupa i najbolji slalomaš svijeta još nije slavio, uostalom, kao ni njegova sestra. Kako bi "razbio sljemensko prokletstvo Kostelićevih", Ivica se naravno ne uzda samo u pobjedničku seriju, kojom je otvorio i ovu sezonu, nego i u naporne treninge.

Iako svaku stopu Crvenog spusta zna na pamet, i danas je prolazio stazom, dok je njegov otac, fanatični Ante Kostelić-Gips, vozio svoje laufe, ali je umjesto štapova, u ruci imao lopatu, kako bi "u letu" popravljao nedostatke na stazi.

Izvor: Index.hr

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji