Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Skijanje na Platku

Index članka
Skijanje na Platku
Podaci o skijalištu
Cijene ski karata
Sve stranice

Ovo jedinstveno skijalište s kojega se veoma lako može vidjeti more, odnosno gradovi Rijeka i Opatija, nalazi se u njihovoj blizini, a omiljeno je izletište stanovnika Kvarnera i Primorja u svim godišnjim dobima.

alt

Na ovom skijalištu podno vrhova Gorskog kotara Snježnik i Risnjak, nalazi se nešto manje od 10 km staza, a iako već duže vremena stagnira, novim planovima i prijektima ovo bi skijalište u narednom desetljeću moglo doživjeti velike promjene.Rado ga posjećuju obitelji, ali i mladi jer su svoje mjesto ovdje našli snowboarderi i sanjkaši.Zadnji komentari!

 • Ivane, pobratime mio jesi’l parcelu na Kupresu pribavio
  kraj svoje financijske brige Mi smo kredit akreditirani tvrtke. nudimo kredit za pojedince na niske kamatne stope od 2%, nudimo osobni zajam, poslovni zajam, hipotekarni zajam. nekretnine kredita. za više informacija: kontaktirajte nas putem: berryjoneslender09@y ahoo.com Potpisan Uprava.
 • KUPRES: Na Čajuši cijene iste kao lani, očekuju se drugačije...
  Piši više, jer se dobro čita i konkretno je napisano i to je najvažnije, jer tko voli blablakanje...nitko čini mi se Pozdravljam my blog - Zdrav stil života (www.hallu.com.hr: (http://www.hallu.com.hr:) www.hallu.com.hr (http://www.hallu.com.hr))
 • Liku zahvatila snježna mećava, pada i u dijelovima Primorja
  Jako dobro da govoriš o takvim temama. Pozdrav Stop by my blog: zdrav stil zivota je (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Humanitarna akcija i utrka za djecu Maestrala na snijegu
  Problem koji je ovdje opisan je dobro ocjenjen. Imam sličan stav Feel free to surf to my webpage :: Blog o zdravlju i medicini (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Zašto gosti vole Jahorinu
  Trebate li hitan zajam? Jeste li u dugovima? trebate hitan zajam za financiranje vašeg poslovanja ?, ste bili odbijen od strane Vaše banke, ne brinite više, Naše usluge su brzo, lako i siguran kredite sada u bilo kakvim okolnostima. Posuditi do $ 2000 - $ 1,000.000 danas! Obratite nam se s informacijama kredita na ovaj e-mail: n...
 • Hrvati se skijanja ne odriču ni u krizi: Ove godine s rezerv...
  Dobar članak, u mreži ima malo takvih stvari. Na žalost. My page: Blog o zdravlju i medicini (Www.Hallu.Com.hr: (Www.Hallu.Com.hr:) Www.Hallu.Com.hr/ (http://Www.Hallu.Com.hr/))
澳门赌场 云顶赌场