Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Skijanje na Platku

Index članka
Skijanje na Platku
Podaci o skijalištu
Cijene ski karata
Sve stranice

Ovo jedinstveno skijalište s kojega se veoma lako može vidjeti more, odnosno gradovi Rijeka i Opatija, nalazi se u njihovoj blizini, a omiljeno je izletište stanovnika Kvarnera i Primorja u svim godišnjim dobima.

alt

Na ovom skijalištu podno vrhova Gorskog kotara Snježnik i Risnjak, nalazi se nešto manje od 10 km staza, a iako već duže vremena stagnira, novim planovima i prijektima ovo bi skijalište u narednom desetljeću moglo doživjeti velike promjene.Rado ga posjećuju obitelji, ali i mladi jer su svoje mjesto ovdje našli snowboarderi i sanjkaši.Zadnji komentari!

 • Kreće sezona u Sloveniji
  svudi je predsezona podbacila pa i u Sloveniji, a u BiH je nije ni bilo, a po svemu sudeći ove godine bi ona glavna mogla biti prava :lol:
 • Ovog vikenda manifestacija otvaranja na Bjelašnici
  bez kvalitetnog umjetnog sniga tj. vodene akumulacije, Bjelašnica nema šanse da preživi kao ni Jahorina, pravog sniga iz godine u godinu sve je manje, a temperature sve više
 • Nova godina na Kupresu
  ja imam na raspolaganju dva četverokrevetna slobodna apartmana za doček Nove godine, ako je netko zainteresiran mob: 091 584 3184
 • Stiže snježna oluja
  A sta kazu ovi za ovu snjeznu oluju di ona nestade
 • Nova godina na Kupresu
  Vesela ekipa trazi smjestaj ili apratman kako bi proslavila novu godinu na kupresu a da nije skupo za 6 osoba nista luksuzno najskromnije sto moze biti :) hvala !
 • Stiže snježna oluja
  tek idući tjedan će zaladit, al izgleda da nema većih snježnih padalina :(
澳门赌场 云顶赌场