Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Skijanje na Platku

Index članka
Skijanje na Platku
Podaci o skijalištu
Cijene ski karata
Sve stranice

Ovo jedinstveno skijalište s kojega se veoma lako može vidjeti more, odnosno gradovi Rijeka i Opatija, nalazi se u njihovoj blizini, a omiljeno je izletište stanovnika Kvarnera i Primorja u svim godišnjim dobima.

alt

Na ovom skijalištu podno vrhova Gorskog kotara Snježnik i Risnjak, nalazi se nešto manje od 10 km staza, a iako već duže vremena stagnira, novim planovima i prijektima ovo bi skijalište u narednom desetljeću moglo doživjeti velike promjene.Rado ga posjećuju obitelji, ali i mladi jer su svoje mjesto ovdje našli snowboarderi i sanjkaši.Zadnji komentari!

 • Sa Youtubea: Problemi na sjedežnicama
  I think the admin of this site is actually working hard in favor of his web site, for the reason that here every data is quality based material. Check out my weblog; cara hamil cepat: www.youtube.com/watch?v=Itv4wx888m8 (http://www.youtube.com/watch?v=Itv4wx888m8)
 • Promjena vremena donijet će snijeg na planinama
  Kod nas skijanje i sankanje davno pocelo jos od 12.10. nasankali nas ponovo isti i ostali u svojim bob foteljama iz kojih ih niko ne moze istjerati, sankaska sezona traje naredne 4 godine.
 • Cestom preko Vagnja, Sinj za 22 km bliži Livnu
  Splitu je Livno bliže 22 km i više, a Sinju je Livno bliže preko 30 km skoro i 40! Tek sad i vidim da ste falili naslov! Jao :)
 • Cestom preko Vagnja, Sinj za 22 km bliži Livnu
  E to je to! Odlična stara ruta koja se penje sve do 1200m nadmorske visine na prelijepom dijelu spoja Dinare i Kamešnice. Lijepi naš prijevoj Vaganj!
 • Veliko srce na Velikom Vranu i Velikom Vilincu
  svaka čast , na promociji Herc. i njenih lipota . pozdrav iz dalmacije :lol:
 • Zanimljiva skijališta na Bliskom istoku
  Zanimljiva skijališta na Bliskom istoku Find Cure Plantar Fasciitis: Www.Rebelmouse.com/cureplantarfasciitis/ (https://Www.Rebelmouse.com/cureplantarfasciitis/) blidinje.info/novosti/aktualnosti/1296-zanimljiva-skijalista-na-bliskom-istoku (http://blidinje.info/novosti/aktualnosti/1296-zanimljiva-skijalista-na-bliskom-istoku)
澳门赌场 云顶赌场